Ιχνηλασιμότητα

Η ιχνηλάτηση των προϊόντων μας στηρίζεται στην παρακολούθηση της πρώτης ύλης κρέατος από τη στιγμή της γέννησης τους, έως την μετατροπή του κρέατος τους σε τελικά καταναλωτικά προϊόντα.

ixnilasimotita

Με τη χρήση του GL1 TRACE, όπου είναι ένα ηλεκτρονικό λογισμικό σύστημα, το οποίο καταγράφει τις πληροφορίες (παραγωγός, ημερομηνία σφαγής, ημερομηνία επεξεργασίας, βάρος, παρτίδα, κ.τ.λ.), για όλα τα προϊόντα μας, σε όλες τις φάσεις της παραγωγικής διαδικασίας, από την παραγωγή τους, τη σφαγή, την παραλαβή, την κοπή, την επεξεργασία, την συσκευασία, μέχρι και την διάθεσή τους στους τελικούς καταναλωτές.

Επάνω σε κάθε συσκευασία των προϊόντων μας αναγράφεται ένας κωδικός με το λεκτικό TRACE ID, ο οποίος παραπέμπει στα στοιχεία του συγκεκριμένου προϊόντος όπως καταγράφηκαν στο σύστημα, ενσωματώνοντας επίσης λειτουργίες Mobile & Online ιχνηλασιμότητας. Έτσι δίνεται η δυνατότητα σε κάθε καταναλωτή, πληκτρολογώντας το συγκεκριμένο κωδικό είτε στο κινητό του τηλέφωνο είτε μέσω internet, να ενημερωθεί για όλες τις χρήσιμες πληροφορίες που προσδιορίζουν την ταυτότητα του τελικού προϊόντος που αγοράζει.